about

Om virksomheden

Nordic Management ser det som sin fornemste opgave at bidrage til vores kunders vækst.

Vi elsker andre lande og kulturer og at udvikle mennesker og virksomheder og har en ambition om at gøre dette på en frisk og positiv måde, hvor hver virksomhed eller hvert menneske føres til de ønskede mål derfra hvor de er når vi indgår et samarbejde. Vi når gerne vores mål og ud fra det enkle motto:

Innovation-Effektivitet-Resultater!

Founder, Martin Larsen:

Martin er uddannet cand. negot. fra Odense Universitet. Han har 20 års erfaring med salg og har opnået stor vækst for flere virksomheder internationalt og meget ofte med opgaven at kickstarte eller reetablere et marked. Organisatorisk har Martin arbejdet på alle niveauer og for nystartede virksomheder, såvel som for meget store virksomheder, som Dangaard og Aldi. Martin har en stor forståelse for menneskers/organisationers betydning for opnåelse af resultater og formår at bidrage til at optimere disse områder. Senest har han opnået internat. certificering som Master practitioner i NLP.

 

Øvrige Samarbejdspartnere

Nordic Management samarbejder med andre konsulenter om at løse opgaver. I Tyskland har vi samarbejdspartnere lokalt i München og Hannover. Vi har også samarbejdspartnere blandt revision, oversættelse, advokatbistand, marketing og hjemmeside ved aktiviteter i Tyskland. Vi formidler gerne gratis kontakt til disse.

Skulle ovennævnte have vakt jeres interesse, og har du lyst til at høre mere om netop jeres muligheder, så ring til os på +45 2242 1990 eller send en mail på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

 

KONTAKT OS PÅ TELEFON +45 2242 1990

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

* indicates required

Powered by MailChimp

Close