slide2

Eksporthjælp

Eksport er vores hjemmebane og vi elsker det! Vi har været dér selv og lært på den hårde måde. For forskellige virksomheder og brancher har vi opbygget markeder fra bunden og efterfølgende vedligeholdt og udbygget disse. Vi gennemfører produkt- og salgstræning af udenlandske medarbejdere og slutter gerne af med at hjælpe med at finde en lokal medarbejder eller agent til at fortsætte arbejdet.

Vi har meget stor erfaring i eksport til Tyskland, Norge, Sverige og Finland. Herudover har vi arbejdet med lande som U.S.A., U.K., og en lang række andre europæiske lande samt lande i mellem- og fjernøsten. Dog opererer vi udelukkende på BtB markeder. I Tyskland har vi samarbejdspartnere i München og Hannover. Læs mere

 

Hvem benytter sig af vores kompetencer?

Nordiske Virksomheder, som gerne vil have mere succes på et nyt eksportmarked eller virksomheder der ønsker at få undersøgt mulighederne via en eksportkonsulent, inden de går igang med et eksportforløb. Virksomheder som ikke har haft den forventede succes på eksportsiden og virksomheder der synes at det er for voldsomt at starte ud med at ansætte en eksportmedarbejder i egen organsiation og derfor vælger en mere fleksibel løsning med en eksportkonsulent på deltid i begyndelsen.

KONTAKT OS PÅ TELEFON +45 2242 1990

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

* indicates required

Powered by MailChimp

Close