Medarbejder til international konsulentvirksomhed

Du bliver en del af et mindre konsulenthus, der løser alsidige opgaver for vores kunder i Danmark og internationalt.

Opgaverne består af hjælp til etablering af vores kunder på det tyske marked og rekruttering af medarbejdere i Danmark og Tyskland. Herudover løser vi også strategi og forretningsudviklingsopgaver, primært i Danmark.  

Du vil referere til ejeren og have mange bolde i luften ad gangen. Det vil kræve at man er proaktiv og selv ser mulighederne, der løbende dukker op.

Du er god til at tale med mennesker, på både dansk, tysk og engelsk og skal kunne skrive godt, men ikke perfekt på disse sprog.

Stillingen indebærer stor selvstændighed og giver mulighed for indimellem at arbejde hjemmefra. Du vil i perioder være alene på kontoret, da de øvrige medarbejdere er ude af huset.

Kendskab og lyst til salg, mødebookning  og kundepleje er et absolut must. Kunderne får altid et svar til tiden og vi leverer altid mere end de forventer at få.

Som person har du et godt humør og er positiv. Du trives i en afvekslende hverdag, med stor frihed og med stort ansvar. Du vil skulle tale med personer på alle niveauer i en organisation og synes at det er med til at berige din hverdag.

Du skal være ordholdende, struktureret og vedholdende - og kunne lide at agere hurtigt i et firma med fart på og som har et stort potentiale og store ambitioner. Daglig opfølgning på tilbud og afrapportering i vores CRM system, er også en naturlig del af dine opgaver, og du ved, at det er afgørende for at få succes.

For at kunne præstere, vil du få en grundig oplæring og løbende blive uddannet og deltage i vores ufgentlige møder sammen med de øvrige medarbejdere, som består af ejeren, samt flere freelance medarbejdere.

For den rette er der gode muligheder for at vokse sammen med virksomheden og over tid opnå en meget attraktiv lønpakke.

Ansøgning

Du kan se mere om firmaet på www.nordicmanagement.dk

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte ejer, Martin Larsen, på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller på mobil +45 2054 2438.

Frist for ansøgningsprocessen er hurtigst muligt og startdato er snarest.

Ansøgning bedes sendt til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

 

KONTAKT OS PÅ TELEFON +45 2242 1990

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

* indicates required

Powered by MailChimp

Close